Linja e internetit
ADSL dhe FIBËR
Më e mira në zonën tuaj

Fibra optike më afër jush,
për të garantuar
cilësinë e rrjetit

dhe qëndrueshmërinë
Bashkëpunojmë
me kompanitë
më të besueshme
në treg


Megat tona
janë reale
Ti merr
sa paguan

24 orë/7 ditë
ofrojmë
shërbim
prioritarTeknikët tanë
janë profesionistë

që e dinë mirë
se çfarë është
shërbimi ndaj klientit
Shpejtësi e lartë
me tarifa
ekonomike

Paketa familjare mujore 3MB

Me një linjë të dedikuar për ju nga infrastruktura jonë

Kujdesi ndaj Klientit: 069 2188121 / 066 6077910

Modem ADSL 2+ strandard me një portë,per klientet e rinj: FALAS

OFERTE 14 Qershor - 31 Gusht

Instalimi per klientet e rinj : FALAS
Abonime Minimale qe nga 1 muaj

1.490 Leke / ne total
per parapagime 6-mujore
( +1 muaj FALAS )

Paketa familjare mujore 4MB

Me një linjë të dedikuar për ju nga infrastruktura jonë

Kujdesi ndaj Klientit: 069 2188121 / 066 6077910

Modem ADSL 2+ strandard me një portë,per klientet e rinj: FALAS

OFERTE 14 Qershor - 31 Gusht

Instalimi per klientet e rinj : FALAS
Abonime Minimale qe nga 1 muaj

1.990 Leke / ne total
per parapagime 6-mujore
( +1 muaj FALAS )

Paketa familjare mujore 8MB

Me një linjë të dedikuar për ju nga infrastruktura jonë

Kujdesi ndaj Klientit: 069 2188121 / 066 6077910

Modem ADSL 2+ strandard me një portë,per klientet e rinj: FALAS
OFERTE 14 Qershor - 31 Gusht

Instalimi per klientet e rinj : FALAS
Abonime Minimale qe nga 1 muaj

3.500 Leke / ne total
per parapagime 6-mujore
( +1 muaj FALAS )

  • Cel: 069 2188121
  • Cel: 069 8727071