Linja e internetit
ADSL dhe FIBËR
Më e mira në zonën tuaj

Fibra optike më afër jush,
për të garantuar
cilësinë e rrjetit

dhe qëndrueshmërinë
Bashkëpunojmë
me kompanitë
më të besueshme
në treg


Megat tona
janë reale
Ti merr
sa paguan

24 orë/7 ditë
ofrojmë
shërbim
prioritarTeknikët tanë
janë profesionistë

që e dinë mirë
se çfarë është
shërbimi ndaj klientit
Shpejtësi e lartë
me tarifa
ekonomike
  • Cel: 069 2188121
  • Cel: 069 8727071